Tillbaka i stallet!

Hallå! Kom hem från landet i söndags och jobbar nu den här veckan och nästa vecka tillsammans med Hedda.
 
I måndags fixade vi lite med schabraken i sadelkammaren och smorde några träns. Sedan red jag och Mika ut på Civero och Boven och travade lite på ängen. Civero kändes fin men var lite småseg och blev snabbt trött eftersom att han fortfarande sätts igång efter betet. På eftermiddan skrittade vi ut på Udesso och Colibrie tillsammans med Rebecca och Chester.
 
Igår (tisdag) jobbade jag själv på förmiddan då Mika skulle vixa några papper inför sin Usa-resa. Men jag hade Elsa och Fanny till hjälp så det gick bra. När vi var klara med stallet så red vi, jag på Civero, Elsa och Fanny på Lucky och Wilma.
Det känns värkligen att Civero har vilat och inte ridits av Cissi på typ 6 veckor! Han har tappat de mesta av sina muskler och är lite lagom ofokuserad på arbetet. Men han kändes hur som helst hyfsat fin.
När Mika kom skrittade vi ut på Udesso och Colibrie vilket var mys!
 
Idag, efter att vi fixat stallet, flyttade vi på gräshagen som ponnierna går i. Det var så lite gräs kvar i den gamla så jag tror de blev väldigt glada!
Innan lunch red jag och Mika på Civero och Udesso. Jag fick lite hjälp av Cissi så på slutet gick det faktiskt ganska bra!
Sen red vi även ut på Dansa och Colibrie vilket var såååå kul! Har verkligen saknat att rida henne så det var supermysigt!! Vi skrittade bort till ängarna och travade och galopperade lite. Dansa var pigg och verkade tycka det var kul! Vi skrittade tillbaks och red en snabbis i ridhuset också och Dansa var sååå fin! Hon blev lite spänd och istadig ett tag men det släppte snabbt och det kändes förvånansvärt bra!
Hedda filmade om ni vill se! Kommentera!!