Tillbaka till vardagen

Hej gänget!
 
Ridskoleverksamheten har varit igång i lite mer än två vecka för barn- och ungdomsgrupperna, hästarna är pigga och glada efter betet och alla barnen är exalterade att vara tillbaka i stallet efter sommaren!
 
Jag rider just nu Lambi på mina lektioner och sedan Quebec senast i hoppgruppen. Lambi går bra men det var ett tag sen sist så nu är det tillbaka till att hitta alla knep för att locka fram den lugna och avslappnade Lambi inom henne. Hon ger ingenting gratis den hästen, men det gör det också väldigt kul.
 
Cuben, min partner in hopp, är lycklig efter betet och har gått hur bra som helst. Alla tycker att han känns fin och lycklig på livet. Quebec hälsar detsamma.
 
 
Vi hade riktigt kul i fredags under hoppningen för Andy, fina språng. Han kan vara lite tittig ibland, och i dessa lägen kan sprången bli mer uppåt en frammåt. Det fokuserar jag på att reda ut för tillfället, mjuka knän och rörlighet i höften. Annars känns det som vi har ganska mycket att stå på.

 
Men att sommarlovet tar slut innebär inte bara att ridlektionerna sätter fart igen, utan nu är även Bromma Ridklubbs Ungdomssektion tillbaka och planerar för fullt inför höstterminen! Glöm inte kika på våran anslagstavla (till höger om Lambis box) när ni är i stallet!  Det sitter redan uppe ett par aktiviteter för er alla att delta på, dags att välkomna er alla tillbaka och lära känna nya ansikten! Hoppas vi ses där och välkomna tillbaka!
// BRK U-sek