Mitt awesome liv

Jag har tillbringat hela dagen sen efter lunch på Sthlms Hästbutik med Mika som jobbade där idag! Vi hade jättemysigt och det va kul. Fick med mig en tröja hem också, är alltid bra. Om ni inte redan visste så har dem massa rea nu så alla borde dra dit å kolla, glöm inte att du som är medlem i BRK har 10% rabatt :)

Hector(!) hoppade jag igår, han som Natta hoppade en del innan jul. Supertrevlig ponny som hoppade riktigt bra, krävde dock mycket stöd på ytter och balanseras upp mellan inner skänkel och ytter tygel, annars "välte" han i svängarna när vi vände upp mot hindren och drog iväg. Han drog åt vänster mot/över hindren också, vet inte om det beror på balansen(?) för det var i båda varv men hoppade allt gjorde han! Förutom ett stopp på en oxer på fotbollslångsidan där vi kom mitt emellan två språng på grund av att jag inte satt tillbaka och såg avståndet utan typ stog upp och tänkte på annat(?) 
Haha, jag som gick all in för detta i höstas å ba nu ska jag lära mig rida storhäst, och nu hoppar jag nästan bara ponnysar <33 inte för att jag har något mot det eller så haha
#pony4ever