En bra fredag

Igår jobbade jag hela dagen tillsammans med Hedda och Julia. Eftersom att det var långfredag så var det ju inga lektioner vilket var väldigt skönt!
Vi var sjukt snabba på morgonen och var klara med omgivningen efter en och en halv timme.

Vid lunch red vi. Jag på Boven, Hedda på Caravelle och Julia på Marcus. Vi fick massa hjälp av Carro vilket var superkul! Bover kändes mycket bättre än i tisdags och var inte alls lika motvillig. Efter att jag ridit fram honom testade Carro att hoppa upp och känna på honom. Det var väldigt lärorikt att se hur hon löste det när han blev lite bråkig och även hur hon fick honom att gå i en lägre form vilket jag alltid har haft problem med på honom. Han måste lära sig att gå lugnare och sträcka ut sig och inte bara trampa på med stora steg i kort form.
Carro tyckte att han var jättefin och trevlig att rida men att han inte var tillräckligt stark utan behöver mer muskler för att kunna variera formen.
Han kändes iaf. jättefin när jag hoppade upp efter att Carro ridit! Ska bli väldigt kul att rida nästa gång och se om jag kan få honom så nu när Carro har visat lite knep.

Efter det kollade vi när Stella och Jordan red Apache och Ronja och Julia red Looise. Sedan släppte vi alla ponnys som inte gick i hagen eller reds.

På eftermiddan red jag och Hedda på Chez Nous och Acapella. Chez Nous kändes mycket bättre än förra gången men var fortfarande lite småseg och tung i handen.

Dagen var hur som helst väldigt kul!