Tarzan again!

Hej hopp mina vänner, hoppas det är bra med er. Med mig är det bra, trots att jag är begravd i plugg just nu, stass, stress, stress och lite mer stress helt enkelt. Så trots plugget väljer jag att ta en liten paus just nu och skriva ett inlägg till er, om dagens ridpass på Tarzan igen! Känner att ni endast får läsa inlägg om Tarzan från min sida just nu, men han är ju ny så det kanske är lite kul att läsa om hur han är att rida? Am I right? hoppas det iaf.
Idag var det hoppgrupp som gällde. Jag märkte redan från början att Tarzan var ganska trött vilket kanske inte är så konstigt eftersom han där han stod innan antagligen inte gått så mycket som han går här på äppelviken, 1 gång om dagen. Han har ju även inte mycket muskler alls och är generellt ganska svag, men tror det kommer bli bättre när han har vant sig mer att gå lite oftare, då kommer han nog ha lite bättre kondis än vad han har för tillfället haha. Med tanke på det kände jag iaf att jag aldrig riktig fick fram honom där jag ville ha honom, men jag tyckte han hoppade bra ändå. Vart lite vinglig ot hinderna, han sköt ut vänsterbogen mycket märkte jag, alltså vart han lite svår att parera. Trots det så hoppade han allting vilket var bra. Sedan märkte jag att han på framridningen gick i flera spår med bakdel och framdel, och det sa också Andy. Andy gav mig mycket tips på hur han skulle gå på ett spår mer rak och det hjälpte lite, men tycker verkligen det är svårt detdär. Så mycket att hålla reda på, något jag behöver jobba på, definitivt.
I slutet hoppade vi en bana på 9 hinder iaf. Mycket att hålla reda på, och såklart glömmer jag vägen hehe.. Men aja, jag tycker det inte spelar någon roll för att jag fick en bra känsla under rundan och det gick faktiskt bra tycker jag! Efteråt kan jag säga att då vart Tarzan så himla trött, skrittade av jääättelångsamt, nutte.
Aja nu fick ni en liten update, och jag ska återgå till mitt plugg.
Hare najs, bye
Bild från lokala då jag hade Sunny. Så härlig dag, och Sunny var riktigt fin och så duktig. Han är en riktig guldstjärna.