Heldagar i stallet <33

Som ni märker är uppdateringen på topp. Har någon trevlig äppelvikare något intressant eller roligt att berätta kan ni väll lämna en kommentar, maila oss eller skriva till oss på fb - så kan vi publicera det här! Eller om det finns något ni vill läsa om, please tell us.
 
Jag jobbade hela dagen förra söndagen med ett härligt gäng och dagen flöt på bra, även om hela morgonen gick  aströgt trots att det kändes som att vi var lika znabba som Brandon och Muffin äter sitt hö.
 
Fredagen innan hade jag kind of-studiedag och därför spenderade jag hela dagen i stallet med Astrid och Zoé som också var lediga. Vi hjälpte till på fm och sedan red vi var sin häst innan lunch, varav jag red Dansa. Gah, hon är så svår ibland. Jag har inte hittat tekniken för henne än och därför tackar jag för varje tillfälle jag får hehe. Men det var lika trevligt som alltid att sitta på hennes rygg. Emma och jag red för Cissi precis innan lovet, där jag hade Dansa och där vi redde ut en hel del, det var härligt.
 
(c) Lova Kolare
 
Samtidigt som jag tryckte i mig lunch broddade jag Mackan och sedan drog vi ut i snön tillsammans med Astrid på Ville och red en stund på ängen. Det var härligt! De blev lite rädda för tre stora, svarta, nyfikna hundar, men när vi hade passerat travade hästarna på väldigt fint, haha ;)

 
På kvällen hoppade jag Bello och det gick både bra och mindre bra. Vi började med att galoppera över en simpel markbom, vilket inte var särsillt simpelt alla gånger. Sedan hoppade vi lite olika linjer och tillsist en bana som var absolut godkänd även om den inte var i snyggaste laget.

Förra tisdagen hoppade jag Mackan och han hoppade faktiskt riktigt fint, framför allt så var han väldigt glad!
Dagen efter hoppade jag Lambi för Lena och hon var vääldigt pigg och hoppade av riktigt stort ett par gånger där jag ville trycka in ett till. Men sista rundan blev bra!

Sen jobbade jag heldag i lördags och det gick väldigt bra, vi hade asbra flyt! Red bara Looise en kortis efter lunch, men det var väldigt kul det med. Hon var pigg och glad!

I söndags red jag Beretta på morgonen, först en stund i ridhuset och sedan ut. Första gången jag red henne i alla gångarter så det var väldigt kul! Lätt lösgörande i alla gångarter, böjde igenom och gjorde skänkelvikningar. Sedan red vi till ängarna och tillbaka, alldeles lagom och hästarna njöt. Sedan åkte jag ut till Mazurka och sedan tillbaka och hoppade klass 1 på Cuben på em! Det vad SÅ kul och Quebec var SÅHÄR glad! Han hoppade, bockade och gjorde krumsprång om vart annat med öronen spetsade. Vi tog inga supersnäva vägar men tiden räckte till en tredjeplacering, tjohoo! 🎉
Från 1:a maj förra året, inte lika glad då 😂

Ha det gött