Mysig fredageftermiddag

I fredags hade jag tre inställda lektioner så istället för att sluta skolan klockan 4 slutade jag efter lunch och åkte till stallet.
Jag red fram Bravo åt Andy och hjälpte sedan till med hinderna när han hoppade. Bravo var extremt spänd och tittig och ville till en början inte gå till bortre änden av ridhuset. Men med lite draghjälp av Colibrie gick det bra! Då hon var så spänd gick det inte speciellt bra att rida men kul var det i alla fall! Och hoppade fint gjorde hon också!
Jag red även på Bello sedan och gud så rolig han är! Fortfarande väldigt svår för mig men det gick hundra gånger bättre än när jag red honom för några veckor sedan! Och trots stor och fin gång är han väldigt härlig att sitta på, framför allt i traven! Galoppen är helt sjukt fin den med, men än så länge för svår för att jag ska hitta samma känsla där mer än några få steg.

Bello, första gången jag red honom

Apropå fina hästar red jag på Spender i onsdags! Herregud, jag blev typ chockad när jag började trava! Han hade ett tryck i traven från första steg och var så himla mjuk och fin! Inte en enda spänning i hela kroppen och så jämt stöd man kan få fram till handen, typ. Vi red dock rätt svåra övningar vilket gjorde att det inte gick jättebra. Hade hellre rullat på lite på volter för att hitta knapparna sådär första gången. Men kul var det hur som helst! Jag hoppas verkligen att jag får rida honom mer!