Corlanda! +Årsmöte

Hej hörrni, Johanna här! Jag hoppas att ni mår bra! <33

Riktigt längesen jag uppdaterade hehe, förlåt för det!!

Iallafall, jag tänkte berätta lite om mitt ridpass på Corlanda i söndags. Hon var faktiskt ovanligt pigg redan i början, och när vi red fram jobbade vi lite med övergångar vilket jag tror var väldigt bra då hon även blev mer uppmärksam. T.ex. i galoppfattningarna och när vi red framdelsvändningar lyssnade hon jättebra på mina hjälper. I framdelsvändningarna var det också en fördel när hon hade lite mer driv, så att hon typ inte stannar mitt i, som har hänt ibland... 

    Sedan red vi också öppna och sluta, och det gick väl ok. Det var bara slutorna som vi inte riktigt fick till, jag kom inte riktigt åt Corlanda och tror också att hon tyckte det var lite jobbigt.. men vi får jobba på det! I allmänhet gick det iallafall väldigt bra och när vi travade av sänkte hon sig jättefint och var (som hon alltid blir i slutet) väääldigt snabb!


(null)

En lågkvalitativ bild från mammas mobil är tyvärr allt jag kan erbjuda i bildväg heh

Förresten, ni har väl inte missat att Usek har årsmöte 6/2 som alla är välkomna på? Det kommer bli jättekul så kom!! Anmälan & mer info finns på useks anslagstavla i stallet!
(null)


Ha det så bra, kramis <3