Veckan och julafton!

Hej, hoppas ni alla fick en superbra julafton! Jag tänkte berätta lite om min julafton och den här veckan.
Tisdag: Jag fick jullov på tisdagen så efter skolan drog jag direkt till stallet för ridning på floh. Det gick såå bra jag kunde verkligen sitta tillbaka ha hög hand, han gick i en hög form och bar sig själv super fint!
Onsdag: Tog en lång sovmorgon och bara chilla hela dagen. Kom till stallet vid kl 18:00 och tänkte se om det fanns möjlighet att rida igen på floh. Och det fanns det han skulle nämligen inte gå något så jag tog chansen att rida igen. Vi jobbade på exakt samma sak som tisdagen och det gick bra förutom att han va liiite stelare.
Torsdag: Kom till stallet och red Floh, och det gick super bra! Eftersom det va sista gången fick vi rida lite kadrlij också och det va jättekul. Selma och Alizée jobbade så jag stannade hela kvällen och hjälpte dem ända till stängning, vi hade det super mysigt.
Lördag: Kom till stallet kl 07:00 och då fixade vi hela stallet så som höa, mocka, sopa osv. Sen gjorde vi iordning för att rida julaftons kadriljen, jag hade Floh och på kadriljen red jag bredvid Fanny som hade Fille. Det gick helt okej men jag är ändå nöjd☺️ När vi hade ridit klart så fixade vi lite till i stallet innan jag åkte hem.
Hoppas ni har haft en super bra dag och julafton! Hejdåå<3333 (Lite skev bild på mig och Fanny från kadriljen screenade den från en video så döm inte hahaha, och en bild på gulliga Floh!)